Home

Cadou de „Iepuraș”: plimbări gratuite pe lac, în Parcul Drumul Taberei, de Paște

Știri

Cadou de „Iepuraș”: plimbări gratuite pe lac, în Parcul Drumul Taberei, de Paște

2024-05-03

Veste bună pentru bucureșteni! Duminică, în ziua de Paște, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei sunt gratuite pentru toată lumea. 26 de ambarcațiuni sunt puse la dispoziție de Primăria Sectorului 6, între orele 14.00 și 19.00. O tură relaxantă pe lac poate dura 30 de minute.

Se anunță o vreme superbă în Capitală duminică, 5 mai, în ziua de Paște. Și ce poate fi mai frumos, după masa de prânz, decât o plimbare în natură?! Cei care ajung în Parcul Drumul Taberei, vor avea parte de o surpriză: Primăria Sectorului 6, prin Administrația Comercială, oferă în dar „de Iepuraș” plimbări gratuite pe lac.

Sunt 26 de ambarcațiuni la ponton: 15 hidrobiciclete, 8 bărci și 3 lebede, cu o capacitate de 2-4 locuri. Turele gratuite durează 30 de minute, astfel încât să poată beneficia de ele cât mai multe persoane. Programul la debarcader, în ziua de Paște, este de la 14.00 la 19.00.

Același program va fi și luni, în a doua zi, însă plimbările sunt cu taxă: 10 lei jumătatea de oră și 15 lei plimbarea de o oră. De marți, revenim la programul obișnuit, 11.00 – 19.00, zilnic.

Alte atracții, în Sectorul 6

Parcul LIniei

Și în celelalte parcuri din sector se poate petrece timp liber de calitate. În Parcul Liniei din Militari, cel mai mare parc nou făcut după Revoluție, pe o suprafață de peste 8 hectare, sunt o mulțime de atracții: terenuri de sport, locuri de joacă pentru toate categoriile de vârstă, cu echipamente inedite, pumptrack, foișoare cu WiFi, zonă de hamace, zonă de fitness în aer liber și tot felul de băncuțe pe care se poate citi o carte, sta la soare, în liniște.

Parcul Crângași

În Parcul Crângași au fost încă de anul trecut refăcute toate locurile de joacă, iar acum sunt atracția cartierului. Spațiul verde, mobilierul urban și aleile din parc sunt și acestea în curs de reabilitare, dar se lucrează etapizat, pe trei tronsoane, astfel încât să nu fie afectate plimbările vizitatorilor.

Lacul Morii

Iar dacă mai mergem câțiva pași, până la Digul Lacul Morii, amenajat și dat în folosință în vara lui 2022, putem vedea de pe promenadă cel mai frumos apus din București.

Să aveți un Paște frumos, liniștit, alături de cei dragi!