Home

Iată câștigătorii campaniei Bugetare Participativă 2023!

Știri

Iată câștigătorii campaniei Bugetare Participativă 2023!

2023-11-08

Campania prin care cetățenii vin cu idei de proiecte pentru Sectorul 6 a ajuns la final. Au fost înscrise 12 proiecte, împărțite pe 6 categorii. Timp de o lună, locuitorii Sectorului 6 au avut ocazia să-și voteze favoritele.

„Regulile jocului” spun că primăria finanțează 6 proiecte cu câte 200.000 de lei fiecare și tot primăria le implementează.

Anul acesta, prin excepție, finanțăm nu 6, ci 8 idei faine de-ale voastre. Asta deoarece, de la începutul votării, 4 proiecte au fost comasate în 2 categorii, iar voturile obținute s-au cumulat.

8 PROIECTE CÂȘTIGĂTOARE – TOPUL VOTURILOR

  1. Amenajare peisagistică pe Aleea Sădulești (categoria Spații verzi) – 875 de voturi;
  2. Căsuțe pentru hrănirea și îngrijirea corespunzătoare a pisicilor – 691 de voturi;
  3. și 4. Replantare de arbori în alveole și grădini, comasat cu Rădăcini urbane (la categoria Protecția mediului) – 117 voturi;
  1. și 6. Cursuri de prim ajutor și resuscitare în școlile și liceele din Sectorul 6, cumulat cu Educație seismică (la categoria Educațional, cultura, sportiv) – 116 voturi;
  1. Îmbunătățirea educației în grădinițe, prin montarea camerelor de filmat (categoria Digitalizare) – 38 de voturi;
  2. Spații de joacă accesibile tuturor (categoria Social) – 60 de voturi.

Detalii despre fiecare proiect în parte găsiți pe bugetareparticipativa.primarie6.ro. De acum, începe implementarea lor, care are termen de finalizare noiembrie 2025.

Vă mulțumim pentru ideile frumoase, pentru interes și implicare!