Home

Lista completă cu dosarele validate și cele respinse în cadrul programului Rabla

Știri

Lista completă cu dosarele validate și cele respinse în cadrul programului Rabla

2023-11-03

Cele 777 de dosare depuse în cadrul programului Rabla Local, pentru Primăria Sectorului 6, au fost analizate. Lucrători de la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale au întocmit lista cu dosarele eligibile și cele neeligibile.

Ea poate fi consultată integral aici.

În perioada 3-7 noiembrie, toți cei de pe listă vor primi un mail, în care li se va transmite toate informațiile legate de dosarele lor.

  • În situația în care dosarul le este respins, li se va motiva ce condiții nu au respectat. Sunt situații pe care nu le pot „remedia”, decât, eventual, condiția de a nu avea datorii la ANAF.
  • Dacă dosarul le este validat, li se vor trimite pe mail toate informațiile cu pașii de urmat.

Ce trebuie făcut încontinuare

PASUL 1. În perioada 8-14 noiembrie, vă așteptăm fizic la DGITL Sector 6 – sediul din Str. Brașov, nr. 25, pentru semnarea contractului de finanțare. Va trebui să aveți la voi cartea de identitate, un extras de cont (pentru validarea contului și virarea banilor) și o declarație pe proprie răspundere a coproprietarului (dacă este cazul). Restul documentelor de semnat sunt deja pregătite, vă așteaptă.

*ATENȚIE! Cei care au semnătură electronică pot trimite documentele semnate pe mail, la adresa [email protected].

PASUL 2. Aveți la dispoziție o lună (15 noiembrie – 14 decembrie) pentru a vă duce mașina la casat. Tot în această perioadă trebuie să vă întoarceți la DGITL pentru depunerea cererii de scoatere din evidență. Nu uitați să o radiați din circulație, la Serviciul de Înmatriculări Auto!

PASUL 3. După 15 decembrie, DGITL are la dispoziție 5 zile lucrătoare pentru a trimite către Direcția Economică din cadrul Primăriei Sectorului 6 lista celor care au finalizat toată procedura, pentru virarea banilor în cont.

PASUL 4. În termen de 10 zile lucrătoare, Direcția Economică va vira cei 3.000 de lei. Îi veți primi, cel mai probabil, în ultima săptămână din decembrie.