Home

Peste 140.000 de vizitatori, în weekend-ul prelungit de la deschiderea "West Side Christmas Market”

Știri

Peste 140.000 de vizitatori, în weekend-ul prelungit de la deschiderea "West Side Christmas Market”

2023-12-04

West Side Christmas Market a atras peste 140.000 de vizitatori în weekend-ul prelungit, de la deschidere. Au fost 5 zile de sărbătoare, care au început cu un spectacol de deschidere grandios, cu focuri de artificii, sute de mii de luminițe de Crăciun aprinse și un spectacol impresionant, susținut de Fuego.

Distracția a continuat în restul zilelor cu concerte și activități pentru întreaga familie. Mini-vacanța învăluită în magia Crăciunului s-a încheiat cu un show plin de energie, susținut de Gașca Zurli.

Pe 5 decembrie, de Moș Nicolae, Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține un spectacol colorat pe scena West Side Christmas Market.

Peste 30.000 de persoane, la evenimentul de deschidere a West Side Christmas Market

Evenimentul de deschidere a celui mai așteptat târg de Crăciun din București, West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, a început cu momentul aprinderii luminițelor de Crăciun, moment în care Parcul din Drumul Taberei a fost învăluit de culoarea și magia celei mai frumoase sărbători de iarnă.

Luminițele au fost aprinse de un grup format din copii cărora li s-a alăturat și un veteran în vârstă de 100 de ani. Forfotă mare a fost și la cele 65 de căsuțe cu bunătăți tradiționale sau din toate bucătăriile lumii, care i-au îmbiat pe cei prezenți cu vin fiert, cârnați, cartofi prăjiți sau turtă dulce. Seara s-a încheiat cu un concert impresionant, susținut de Fuego.

Weekend plin de concerte și activități pentru întreaga familie, încheiat cu concert Gașca Zurli

Distracția în târgul de Crăciun din Drumul Taberei a continuat în toate cele 5 zile din mini-vacanța de 1 decembrie. Vizitatorii s-au putut bucura de activități pentru toate vârstele. Patinoarul generos, mai mare decât cel de anul trecut, a fost aproape neîncăpător, la fel și cea mai înaltă roată panoramică, de 38 de metri, de unde vizitatorii au putut admira Bucureștiul. Distracție a fost și la caruselul și trenulețul colorat sau la Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici și-au pus dorințele în scrisori și s-au jucat cu spiridușii Moșului.

De departe cel mai așteptat moment în West Side Christmas Market, târgul organizat de UNTOLD UNIVERSE, a fost concertul susținut de Gașca Zurli, care a umplut de energie și bucurie zecile de mii de participanți adunați la spectacol.

gasca zurli

“West Side Christmas a fost magic! Ne bucurăm că am reușit să colindăm Sectorul 6 și anul acesta și că, deși a fost frig, prietenii noștri s-au încălzit cântând și dansând pe Aram Sam Sam! Surpriza serii a fost Maya, fiica lui Tanti Prezentatoarea! A urcat cu noi pe scenă să colinde și vă spunem drept: a primit cele mai multe aplauze! Până data viitoare, de la cea mai veselă gașcă de aici, primiți... pupici cu sclipici! Sărbători fericite!”, au declarat membrii trupei Gașca Zurli.

Alina Sorescu dă startul distracției în această săptămână la West Side Christmas Market

De Moș Nicolae, organizatorii West Side Christmas Market au pregătit un moment special pentru copii și părinți. Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține pe data de 5 decembrie, începând cu ora 19:30, un spectacol plin de veselie, culoare și magie, pe scena din cadrul târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. Programul concertelor din această săptămână:

  • Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca - 5 decembrie;
  • Florian Rus - 8 decembrie;
  • Alejandro Fernandez - 9 decembrie;
  • Om la Lună - 10 decembrie.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie 2023, așa că ne așteaptă încă 23 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni – Vineri: 12.30 – 22.30
  • Sâmbătă – Duminică: 11.00 – 22.30

Accesul în West Side Christmas Market este Gratuit.

Cum ajungi la West Side Christmas Market?

Pentru a evita aglomerația, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. Astfel, vizitatorii au la dispoziție:

  • Metroul - până la stația Parc Drumul Taberei;
  • Tramvaiul 41;
  • Troleele 69, 93;
  • Autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, cel mai frumos târg de Crăciun din România

În 2022, tărâmul de poveste West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, dedicat sărbătorilor de iarnă, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, în urma unui top realizat la nivel național.