Home

Poli AutoFest a început vineri! Ce vor putea vedea iubitorii de mașini la cel mai mare festival auto din România

Știri

Poli AutoFest a început vineri! Ce vor putea vedea iubitorii de mașini la cel mai mare festival auto din România

2023-05-19

Pasionații de automobile sunt așteptați de vineri (19 mai), până duminică (21 mai), la a doua ediție a celui mai mare festival auto din România, Poli AutoFest.

Timp de trei zile, în curtea Universității Politehnice București (UPB) sunt expuse peste 230 de automobile, de la îndrăgitele automobile de epocă, la cele mai noi modele auto dotate cu sisteme de realitate augumentată, ecrane ce pot funcționa ca ferestre, geamuri inteligente sau comenzi vocale.

De asemenea, vor avea loc demonstrații de drift, test-drive cu piloți experimentați și workshop-uri dedicate unor teme de interes, precum siguranța rutieră, mașina viitorului, dezvoltarea unei infrastructuri de alimentare cu combustibili alternativi, sistemele inteligente de management al traficului sau utilizarea documentelor electronice.  

Poli AutoFest este deschis între orele 10.00 și 18.00, iar accesul este gratuit în baza parteneriatului pe care Primăria Sectorului 6 îl are cu UPB. Cel pietonal se face pe la toate porțile de acces, iar cel auto doar prin Bd. Iuliu Maniu și Bd. Doina Cornea.