Home

Salubritate

Salubritate

Salubrizarea în Sectorul 6

În Sector 6 București modalitatea legală de eliminare a deșeurilor este următoarea:

1. Deșeurile din construcții, amenajări și renovări:

– saci preplătiți, achizitionați de la casieria Urban SA, str. Munților nr 2, sector 6. După ce ați încărcat deșeurile în saci, maxim 30 kg/sac, se sună la numărul de pe sac și se anunță numărul sacilor și locația. Un echipaj vine și colectează sacii. Totul este inclus în prețul sacului: colectare, transport, valorificare/eliminare. 9 lei/sacul, TVA inclus. – container dedicat de capacitate 7 mc. Se amplasează containerul pe bază de contract la adresa dumneavoastră, puneți deșeurile în el iar când vreți să-l goliti sunați la Urban și un echipaj vine și schimbă sau preia containerul, după caz. 30,23 euro/mc + TVA.

2. Deșeurile voluminoase:

– pentru maxim 3 mc se face comandă pe email, [email protected], telefonic la 0214139115 sau la sediul Urban și se programează o colectare la adresa indicată. 70 lei+TVA pentru o comandă. – container dedicat de capacitate 7 mc. Se amplasează containerul pe bază de contract la adresa dumneavoastră, puneți deșeurile în el iar când vreți să-l goliți sunați la Urban și un echipaj vine și schimbă sau preia containerul, după caz. 30,23 euro/mc+TVA

3. Deseurile verzi( iarbă, frunze, crengi mici sau tocate):

– saci preplătiți. achiziționati de la casieria Urban SA, str. Munților nr 2. După ce s-au încărcat sacii, se sună la numărul de pe sac și se anunță numărul sacilor și locația. Un echipaj vine și colectează sacii. Totul este inclus în prețul sacului: colectare, transport, reciclare/valorificare/eliminare. 5 lei/sacul, TVA inclus.

4. Deșeurile textile( îmbrăcăminte și încălțăminte uzată):

– saci preplătiți, achiziționați de la Urban SA, str. Munților nr 2. După ce s-au încărcat sacii, se sună la numărul de pe sac și se anunță numărul sacilor și locația. Un echipaj vine și colectează sacii. Totul este inclus în prețul sacului: colectare, transport, reciclare/valorificare/eliminare. 5 lei/sacul, TVA inclus.

Contact URBAN

Telefon: 021.413.91.15  

Email: [email protected]  

Str. Munţilor nr. 2, sector 6, Bucureşti, cod poştal: 061467

PLACEHOLDER TAB 3

PLACEHOLDER TAB 4

PLACEHOLDER TAB 5