Home

Un Valentine'S Day al Cărților la SOCIALXCHANGE

Știri

Un Valentine'S Day al Cărților la SOCIALXCHANGE

2022-02-11

De Ziua Îndrăgostiților, Magazinul Caritabil SocialXChange te îndeamnă să nu uiți frumusețea cărților.

În data de 14 februarie se celebrează și Ziua iubitorilor bibliotecilor, prilej cu care programul de economie socială coordonat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 îi așteaptă  pe cei îndrăgostiți de lectură la sediul din Calea Crângași nr. 3. 

În intervalul orar 08.00 – 17.00, persoanele care vor dona produse de strictă necesitate în beneficiul oamenilor nevoiași vor primi, în schimb, unul sau mai multe volume donate de alți oameni, la fel de generoși.

Făcând un gest cu valențe sociale, culturale și de protecție a mediului înconjurător, poți îmbogăți semnificația acestei zile dedicate iubirii și bibliotecilor.

În schimbul ajutorului primit, toți cei apți de muncă vor efectua o serie de activități în folosul comunității.

Alimente neperisabile, electrocasnice, articole de igienă, jucării, rechizite, mobilier sau îmbrăcăminte sunt produsele ce pot fi donate pentru a fi oferite persoanelor sau familiilor cu probleme financiare.

Cei care vor să doneze și să susțină Magazinul SocialXChange pot accesa site-ul  www.socialxchange.ro pentru a afla mai multe despre acest program.