Home

Vaccinarea continua in Sectorul 6!

Știri

Vaccinarea continua in Sectorul 6!

2021-08-31

Cele două centre de vaccinare anti Covid-19 din Sectorul 6 îi așteaptă pe cetățeni cu porțile deschise. Fără programare sau perioade de așteptare.

Cu program generos, personal calificat și dotări corespunzătoare, Centrul de vaccinare Plevnei oferă vaccinuri Pfizer și Johnson&Johnson, iar Centrul de Vaccinare Drive Thru Plaza asigură vaccinarea cu serul Pfizer direct în autoturism.

În condițiile creșterii zilnice a numărului de cazuri noi și în apropierea începerii noului an școlar, autoritățile locale ale Sectorului 6 asigură toate condițiile pentru ca cetățenii să se poată proteja pe ei înșiși și pe cei din jur.

Aglomerarea urbană și răspândirea unei variante mai agresive și mai contagioase a virusului Covid-19 sunt motive de îngrijorare și doar vaccinarea poate aduce liniștea în fiecare cămin.

 În centrele organizate de către Primăria Sectorului 6, de la începutul anului s-au vaccinat în condițiile impuse de pandemie 65.550 de persoane.

Cele două centre funcționează în locațiile din Calea Plevnei nr. 234, program zilnic de la 08.00 – 20.00 și, respectiv, parcarea Plaza România, de luni până vineri, între orele 15.00 – 20.00, iar sâmbăta și duminica între orele 08.00 – 20.00.