Home

MULTISPORT: MIȘCAREA TE AȘTEAPTĂ LA CONAC!

MULTISPORT: MIȘCAREA TE AȘTEAPTĂ LA CONAC!

Comunicat de presa

MULTISPORT: MIȘCAREA TE AȘTEAPTĂ LA CONAC!

banner

Un program de antrenament ce îmbină exerciții de gimnastică artistică, gimnastică aerobică, fitness, body–building, haltere și atletism se numără printre ”noutățile” pe care Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” le pune la dispoziția copiilor și adolescenților din Sectorul 6.

Multisport, așa cum îi spune și numele, este axat pe polivalență și pe dezvoltarea completă a organismului, îmbinând elemente de forță, viteză și mobilitate. Un număr de 60 de locuri îi așteaptă pe doritorii mai mari sau mai mici la întâlnirea cu multiplele fațete ale sportului.

Începând cu 01 septembrie și până pe 24 septembrie 2021, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, primește înscrierile copiilor din comunitate care vor să își descopere talentele și să se dezvolte armonios, în cadrul unui sistem de instruire gratuit și “altfel decât la școală”.

Lista cursurilor ce pot fi urmate:

MULTI SPORT: Categorie de vârstă: 6 – 18 ani
(un program de antrenament ce îmbină exerciții de gimnastică artistică, gimnastică aerobică, fitness, body–building, haltere și atletism)
Locuri: 60

DANS: Categorie de vârstă: 4 – 18 ani
Locuri: 100
DANS SPORTIV: Categorie de vârstă: 4 – 18 ani
Locuri: 80
ȘAH: Categorie de vârstă: 6 – 18 ani
Locuri: 45
KARATE: Categorie de vârstă: 7 – 18 ani
Locuri: 60
ARTE PLASTICE: Categoria de varsta: 6 – 18 ani
Locuri: 40
CANTO: Categorie de vârstă: 7 – 18 ani
Locuri: 30
TEATRU: Categorie de vârstă: 8 – 18 ani
Locuri: 90
AIKIDO: Categorie de vârstă: 10 – 18 ani
Locuri: 40

TENIS: Categorie de vârstă: 5 – 12 ani
Locuri: 22
INFORMATICĂ: Categorie de vârstă: 6 – 18 ani
Locuri: 60
ÎNVĂȚARE EFICIENTĂ: Categorie de vârstă: 7 – 10 ani
Locuri: 48
MUZICOTERAPIE: Categorie de vârstă: 5 – 18 ani
Locuri: 50
GERMANĂ: Categorie de vârstă: 6 – 14 ani
Locuri: 36
SPANIOLĂ: Categorie de vârstă: 5 – 12 ani
Locuri: 45

Fiecare copil se poate înscrie la cel mult două cursuri, având întâietate copiii proveniți din familii cu posibilități financiare reduse. Pentru primul curs, costurile sunt suportate în totalitate de administrația locală a Sectorului 6.
Pentru a facilita procesul de înscriere, DGASPC Sector 6 a conceput un formular online ce poate fi accesat de către părinți la pagina:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerVV0lFJT-jGTiNgJNHbBAkzlwZnomjSrGsyrcJ6mXJcQzEQ/viewform.

De asemenea, actele necesare înscrierii pot fi trimise și la adresa de email: [email protected] sau depuse la sediul Centrului Golescu Grant, din Aleea Țibleș nr. 64, luni, marți și joi în intervalul orar 08.30 – 16.30, miercuri între orele 08.30 – 18.00, iar vineri de la 08.30 la 14.00.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați pagina dedicată acestui program pe site-ul instituției, la adresa www.asistentasocial6.ro.